این کتاب که برای اولین بار در سال ۱۳۹۳ توسط انتشارات سیمای دانش به چاپ رسید، با استقبال جامعه حرفه ای و مهندسی کشور، به خصوص فعالان حوزه حقوق مهندسی، به رکورد میانگین بیش از یک چاپ در هر سال رسید.
کتاب در قالب سه بخش، دوازده فصل و ۵۵۲ صفحه، برای تسلط حرفه مندان کارفرمایی، مشاوره و پیمانکار، بر نظام فنی اجرایی کشور نگاشته شده است. بخش اول کتاب، به نظام قانونی و مقررات حاکم بر پیدایش طرح های عمرانی می پردازد و از منظر سیاست های کلی، سند چشم انداز، قوانین برنامه توسعه و بودجه های سنواتی فرایند شکل گیری طرح های تملک دارایی های سرمایه ای را بررسی و آسیب شناسی می کند. بخش دوم، در قالب فصول ۵ تا ۸، نظام پدیدآوری طرح ها را به صورت الزامات و روش های تأمین مالی، ساختارهای اجرای پروژه و مکانیزم های پرداخت قراردادها معرفی کرده و در بخش سوم به نظام تشخیص صلاحیت عوامل اجرای طرح ها، قانون و آیین نامه های مرتبط با برگزاری مناقصات و شرایط عمومی و خصوصی پیمان می پردازد.
با توجه به کمبودهای کشور در حوزه دانش حقوق ساخت، کتاب " مقررات پیمان طرح های عمرانی"، توانسته جایگاه خاصی را بین متخصصان نظام فنی اجرایی کشور، حقوق دانان و مهندسان پیدا کند.