ثبت نام | ورود
English
امروز يکشنبه 1403.2.30 Iranian Construction Engineering and Management
صفحه اصلی
مطالب خواندنی

نامه بیل گیتس در چهلمین سالگرد تأسیس مایکروسافت
در چهارم آوریل سال ۱۹۷۵ بیل گیتس به همراه پل آلن، شرکت کوچکی با نام مایکروسافت ‌بنیان‌گذاری کردند. روز گذشته، مایکروسافت چهل ساله شد و به همین مناسبت، بیل گیتس نامه‌ای ‌خطاب به کارمندان و کارکنان شرکت مایکروسافت نوشت‌ و در آن به راهی که مایکروسافت در آن قدم گذاشته افتخار کرده است.

به گزارش «تابناک»، تأسیس شرکت مایکروسافت منجر به آن شد تا بیل گیتس اکنون ‌‌ثروتمند‌ترین مرد روی زمین شناخته شود و بعد از آن تصمیم گرفت، به تدریج پای خود را از این شرکت عقب بکشد و بیشتر خود را وقف اقدامات بشر‌دوستانه در بنیاد بیل و ملیدندا گیتس کند.

اما این به هیچ وجه به این معنا نیست که گیتس مایکروسافت را به کلی‌‌ رها کرده است و سال گذشته بعد از آنکه ساتیا نادلا به عنوان مدیر عامل مایکروسافت معرفی شد، گیتس اعلام کرد می‌خواهد، نقش مهمتری ‌در مایکروسافت بازی کند: انگیزه دادن و مشاوره به کارمندان مایکروسافت برای تولید محصولات جدید.
گیتس همچنان دل در گرو مایکروسافت دارد و به همین دلیل است که در چهلمین سالگرد تأسیس این شرکت، نامه‌ای ‌خطاب به کارمندان نگارش کرده است. این نامه دو روز قبل (سوم آوریل) در توئیتر منتشر شده ‌و متن آن به این شرح است؛

فردا روز مهم و ویژه‌ای است: چهلمین سالگرد تأسیس مایکروسافت.

در آغاز هدف پل و من این بود که ‌روی هر میز‌ و در هر خانه‌ای یک رایانه‌ باشد. این یک ایده بزرگ بود و بسیاری فکر می‌کردند ‌ما عقل خود را از دست داده‌ایم که تصور می‌کنیم دسترسی به این هدف امکان‌پذیر است. تفکر در این باره که از آن زمان تا کنون دنیای رایانه چه تغییراتی کرده و چه مسیری را پیموده، بسیار شگفت‌انگیز است. ما به نقشی که مایکروسافت در این تحول بازی کرده است، افتخار می‌کنیم.

امروز اما من بیش از آنکه نسبت به گذشته مایکروسافت فکر کنم، به آینده آن می‌اندیشم. من اعتقاد دارم دنیای رایانه طی ده سال آینده، بیش از هر زمان دیگری رشد و توسعه خواهد داشت. هم اکنون ‌ما در یک دنیای Multi-Platform زندگی می‌کنیم و رایانه‌ها در آینده فراگیر‌تر خواهند بود. ما نزدیک به نقطه‌ای هستیم که در آن رایانه‌ها و ربات‌ها قادر به دیدن، حرکت و تعامل طبیعی خواهند بود که منجر به گشوده شدن مسیر‌های جدید در نرم‌افزارهای کاربردی و توانمندی بیشتر بشر خواهند شد.

مایکروسافت اکنون تحت رهبری و هدایت ساتیا، بیش از همیشه در موقعیتی بهتر برای هدایت و پیشبرد این پیشرفت‌هاست. ما منابع لازم برای کنترل و حل مسائل پیچیده را ‌‌داریم و هم‌اکنون در همه وجوه محاسباتی در دنیای رایانه دخیل و درگیر هستیم و تعهد اساسی به تحقیقات و پژوهش در این صنعت داریم. من در نقش خود به عنوان مشاور فنی ساتیا، محصولات تولیدی را بازبینی و بررسی می‌کنم و از بصیرت و استعدادی که در این محصولات می‌بینم، تحت تأثیر قرار می‌گیرم. نتایج این تلاش‌ها در محصولاتی نظیر کورتانا، هولو لنز و مترجم اسکایپ، مشهود و آشکار است؛‌ این‌ها تنها بخشی از اختراعات و ابتکاراتی است که در راه است. 
طی سالهای پیش روی، مایکروسافت این فرصت را دارد که به تعداد بیشتری از مردم و شرکت‌ها در سراسر دنیا دسترسی داشته باشد. هنوز تکنولوژی بنا به دلایلی از جمله پیچیدگی و بهای بالا و همچنین به دلیل عدم دسترسی، برای بسیاری از افراد قابل دستیابی نیست. در نتیجه، من امیدوارم ‌شما در این باره که چگونه می‌توان قدرت تکنولوژی را برای همه قابل دسترسی ساخت، چگونه می‌توان همه افراد را به هم متصل و مرتبط کرد، تفکر کنید و دسترسی به فناوری‌های محاسباتی را در هر مکانی امکان‌پذیر سازید، حتی در حد این ایده که هر آنچه یک PC قادر به انجام آن است، در همه دستگاه‌های دیگر قابل دسترسی باشد.

ما طی چهل سال اول خود، اقدامات و کارهای زیادی ‌با هم انجام داده‌ایم و تعداد بیشماری از افراد و شرکت‌ها را برای درک توانایی‌ها و ظرفیت‌های خود توانمند کردیم؛ اما آنچه اکنون بیش از همه اهمیت دارد، این است که از این به بعد چه خواهیم کرد. از شما به دلیل اینکه کمک کردید تا مایکروسافت به یک شرکت خارق‌العاده در حال حاضر و در دهه‌های پیش رو تبدیل باشد، سپاسگزارم.

آرشيو مطالب...


Copyright 2012
تعداد کاربران: 45